Curs de bază intensiv „Extensii de gene fir cu fir 1D, 2D, 3D” by Izzu Lashes

Mar 22, 2021 | Blog

       Instruirea în ceea ce privește aplicarea cât mai corectă a extensiilor trebuie realizată de o persoană calificată și care și-a dedicat mult timp în sedimentarea cunoștințelor privind această ramură. În articolul de mai jos îți voi descrie ce înseamnă un curs de bază, cum se desfășoară și de ce l-ai putea urma alături de Izzu Lashes.

Am experimentat pe propria piele că un lucru învățat de la început bine îți va ușura de 10 ori munca și rezultatele nu vor întârzia să apară, însă dacă înveți greșit orice, următorul pas va fi dezvățatul acelor deprinderi și actualizarea noilor informații, iar aceasta este o muncă suplimentară și ineficientă, care consumă bani, resurse de energie și timp.

Domeniul extensiilor de gene fir cu fir  este într-o continuă dezvoltare, iar meseria de  lashmaker este una dintre cele mai căutate la momentul actual, dar și una dintre puținele business-uri în care investiția este minimă, recuperarea banilor este rapidă, iar profitul lunar ulterior poate fi cel puțin mulțumitor.

 

Cui îi este adresat acest curs?

 

Cursul este dedicat persoanelor care sunt pasionate de procese de înfrumusețare. Traseul profesional va fi ghidat de plăcerea proprie întrucât pașii ce urmează să fie parcurși nu vor fi resimțiti ca un supra-efort.

Însă dacă domeniul beauty este unul complet nou pentru tine, nu trebuie să-ți faci probleme deoarece vom explora de la A la Z tot ce cuprinde această procedură.

Rezultatele întotdeauna vor fi pe măsura eforturilor și indiferent că faci parte deja din domeniul beauty sau te hotărăști să accesezi această ramură complet nouă, trebuie să fii pregătită pentru o muncă intensă și satisfăcătoare. Meseria de tehnician extensii gene este una versatilă și complexă, deoarece mereu apar proceduri, tehnici și produse noi și tot timpul este nevoie să ne pliem pe noile tehnologii și pe nevoile clienților. Prin urmare dacă te interesează tot ce este de actualitate, vei ști că studiul continuu îți va oferi succesul professional.

Mai mult de atât, îți oferă prilejul de a rămâne o persoană creativă prin creearea unor mixaje de efecte, culori, curburi, lungimi, grosimi și putând personaliza fiecare lucrare în funcție de clientele pe care le vei avea. Totodată un avantaj al acestei meserii este flexibilitatea unui program de lucru și independența financiară pe care ți-o oferă. Însă acestea pentru a putea fi puse în practică vin însoțite de o serie de valori precum promtitudinea, seriozitatea și o serie de responsabilități față de client, precum siguranța și sănătatea acestuia.

 

De ce să optezi pentru cursul Izzu Lashes?

 

Este un curs personalizat, individual sau cu maxim două persoane, astfel mă pot plia pe necesitățile fiecărei cursante. În acest fel,  atenția mea este focusată doar la tine și putem pune accentul pe înțelegerea corectă a tuturor noțiunilor teoretice și a tehnicii de practică, ca în final rezultatele să fie pe meritul așteptărilor tale; ritmul de învățare și viteza de lucru pot varia de la o cursantă la alta și de aceea optez pentru seria mică, cea VIP, tocmai ca să nu existe interferențe.

Trainingul este unul interactiv, pun foarte mult accent pe practica realizată de către tine pe modelele umane, dar în același timp și pe informațiile teoretice din suportul de curs pe care îmi propun să ți le însușești cu sârguinciozitate;  cursul este alcătuit din 50 de pagini care cuprinde grafice, schițe cât mai explicite  și spații libere ce urmează să fie completate conform programei. Acesta îți va fi de un real folos în reamintirea tuturor subiectelor discutate, a pașilor corecți în realizarea procedurii și a răspunsurilor unor viitoare situații dificile cu care te-ai putea confrunta.

Ofer oportunitatea de a testa o gamă largă de pensete având ocazia să le alegi pe cele care ți se potrivesc. Pensetele sunt importante, acestea reprezintă unul din  principalele instrumente ale acestei meserii. Vor deservi ca  ,,o prelungire a mâinilor tale’’, astfel trebuie să fie cât mai comode și „ascultătoare”, pentru o precizie cât mai exactă și un rezultat pe măsură;  Eu la primul curs de bază am primit 2 pensete standard și am fost nevoită să mă descurc cu ele, însă acest lucru nu a făcut decât să-mi îngreuneze aplicarea extensiilor întrucât nu erau potrivite pentru mine, aveam două mâini stângi, fapt ce m-a determinat să includ bonusul testării în cadrul cursului meu.

La finalizarea cursului, cu un cost redus ai posibilitatea să achiziționezi un kit pentru începători care cuprinde materiale pentru a putea practica pe minim 15 modele care pot fi chiar viitoarele tale cliente.

Pe lângă toate acestea, eu sunt și un specialist care iubește să investească constant în meseria de tehnician de gene, iar în acest sens îmi iau angajamentul de a-ți fi suport și în viitor, ori de câte ori vei avea nevoie.  Vei primi îndrumări actualizate chiar și despre fotografie, editarea conținului media, cursuri, promovare, personal branding, concurență, tipologii comportamentale și situații dificile.

 

Programul cursului

 

În mod frecvent mi se adresează întrebarea?:

,,Voi reuși să memorez atât de multe lucruri și să practic cele învățate fără să întâmpin dificultăți?,,

Răspunsul meu este un ,,DA’’ convins si iată de ce :

Asemeni matematicii, teoria fără exerciții ar fi mult mai greu de înțeles, de aceea fiind un curs interactiv, pe parcursul celor 3 zile vom avea aplicații de reamintire și diferențiere a subiectelor discutate, tocmai pentru că volumul de informații este mare și să nu lăsăm prilejul minții de a le amesteca.

Cursul are durata de 4 zile, începând de la 10:00 până la aproximativ ora 20:00, fiind un curs intensiv tocmai pentru ca deprinderile să aibă loc într-un mod eficient. Data începerii trainingului o putem stabili în funcție de disponibilitatea amândurora.

Programul cursului cuprinde partea teoretică și cea practică pe modele umane, dar și pe manechin, după cum urmează:

Ziua 1 – 70% teorie și 30% practică pe manechin 1D;

Ziua 2 – 30% teorie și 70% practică pe model uman 1D-2D;

Ziua 3 – 100% practică pe model uman,2D-3D;

Ziua 4 – Examen.

La finalul cursului lucrarea practică va fi evaluată, analizându-se atent detaliile tehnice ale extensiilor aplicate.

 

Conținutul cursului

 

După cum am relatat și mai devreme, este important ca mai întâi să învățăm teoria și să o stăpânim foarte bine pentru a putea pune în practică informațiile acumulate. Aplicarea extensiilor de gene presupune o pregătire riguroasă, iar fără îndrumarea din partea unui profesionist în acest domeniu, această procedură poate fi un eșec sau chiar un pericol în ceea ce privește sănătatea genelor și a ochilor.

Tocmai de aceea am pregătit și un suport de curs care cuprinde toate informațiile necesare pentru a deveni un stilist de gene mândru de lucrările sale, traversând acest domeniu începând de la geneza aplicării extensiilor de gene și ce reprezintă acestea, până la noțiuni de medicină, igienă și sterilizare.

De asemenea, cursul cuprinde noțiuni teoretice referitoare la structura genelor naturale, fazele de creștere a acestora, tipurile și caracteristicile extensiilor și tehnicile de bază 1D-2D-3D, întrucât este foarte important să știm să alegem corect și să mixăm aceste noțiuni, pentru rezultate de durată și estetice după o prealabilă analizei a clientei (subcapitol destinat special acestui subiect). Personalizarea unei lucrări înseamnă ca fiecărei cliente să-i poți oferi o corectare sau remodelare a privirii în funcție de ce anume are nevoie. De aceea vom discuta și cum putem crea aceste efecte de mărire vizuală a ochilor, de lifting sau alungire, aplicate individual pe toate tipologiile de ochi și trăsături ale feței.

După trecerea în revistă a acestor aspecte, programa continuă cu teoria despre regulile  pe care trebuie să le avem în vedere pentru a realiza o aplicare într-un mod corect, pentru a obține durabilitatea maximă dorită a extensiilor. Discutăm despre  procedura de întreținere-refacere, când și cum o realizăm. Finalul cursului are în vedere regulile de igienă și de sterilizare, iar în plus câteva noțiuni medicale importante și pe care ar trebui însușite cu atenție  pentru a putea evita orice situație nedorită. Acestă relatare a conținutului, reprezintă doar o treime, deoarece am pregătit și capitole surpriză ale celor mai actuale subiecte pe care nu avem cum sa le trecem cu vederea.

 

Rezultatele în urma cursului

 

Cele 3 zile de training se finalizează prin acordarea unei diplome care te va declara în mod oficial tehnician în extensii de gene și, de asemeni, a unui suport de curs care va fi ghidul și sprijinul tău pe viitor.

În același timp, la finalizarea cursului vei fi posesoarea unor cunoștințe solide în ceea ce privește aplicarea extensiilor de gene și a unei bune pregătiri practice în acest domeniu, așadar,  se va livra un nou profesionist în acest domeniu beauty.

Poate te întrebi însă: “După cât timp voi putea avea primele cliente?” Din experiența mea pot să-ți destăinui  faptul că vei putea practica după aproximativ 2 luni, în urma unei  practici intense, pentru a fi sigură că stăpânești toate noțiunile și tehnica de lucru.

Te întrebi însă ,,Cât timp durează o aplicare la început?’’ În funcție de genele naturale și volumul executat, 4-6 ore. Deși cu fiecare lucrare realizată  timpul de lucru și dexteritatea se vor îmbunătăți, până când vei ajunge la 3 ore de lucru, moment în care vei ști că poți cu succes practica această meserie.

Răspunsurile mele îți expun realitatea, informându-te despre ce poate presupune evoluția ta într-un demers sigur.

 

Informații utile

 

Cursul se va desfășura într-un mediu profesional, în cadrul salonului Izzu Lashes, iar toate materialele necesare desfășurării acestuia sunt asigurate de către mine.

Prețul cursului este de 2.500 de lei (~512 euro) , iar pentru înscriere este necesar un avans de 500 de lei. Avansul nu este rambursabil, decât dacă sunt anunțată în prealabil cu cel puțin 10 de zile înainte de susținerea cursului. Restul sumei de bani (2.000 lei) va fi achitată integral, în prima zi de curs, înaintea începerii acestuia.

La finalizarea cursului vei avea posibilitatea de a achiziționa un Start kit complex la prețul de 700  de lei care cuprinde materiale pentru realizarea a minim 15 modele.

Ce conține kit-ul de produse?

 

 • 1 adeziv
 • 2 pensete
 • 3 casete de gene de tip mix, cu grosimi și curburi diferite, care ajung pentru realizarea a minim 15 modele
 • hidrogel patch-uri, pentru izolarea genelor inferioare și chiar a pleoapei mobile
 • 3 tipuri de benzi (material, hârtie și transpore)
 • 1 cutie microbrush
 • 1 primer
 • 1 cleanser
 • 1 spumă de curățare
 • 1 cream remover pentru îndepărtarea extensiilor
 • un set de periuțe din fibră
 • 1 piatră de cristal

 

Ai încredere în tine, iar eu voi fi bucuroasă să-ți  ofer cele mai de preț informații din domeniul Lash Making-ului, pentru această nouă etapă a vieții tale, de SUCCES  !

 

“Momentele de adevărată și profundă mulțumire nu provin din făcutul unor lucruri ușoare. Ele vin din fructificarea potențialului pe care îl ai și din depășirea convingerii că posibilitățile tale ar putea fi limitate”. (Scott H. Young- Ultraînvățarea)

Primește ofertele noastre direct in inbox!

Abonează-te la newsletter-ul nostru și ocazional vei primi oferte și noutăți.

Te-ai abonat cu success! Îți mulțumim!