Când afli minunata veste că ești însărcinată, deseori tinzi să pui pe primul plan doar viitorul bebelușului tău. Tu te abții de la a mai merge la un salon de înfumusețare, de teamă să nu îți pui micuțul în pericol. Însă, aceste „preconcepții” nu ar trebui să te facă să renunți la extensiile de gene fir cu fir deoarece acestea nu prezintă niciun risc pentru tine. Din contră, procedura este inofensivă și chiar comodă pentru femeile însărcinate.
Se spune că ochii sunt oglinda sufletului pentru că reflectă exact cum te simți. Așadar, ce metodă crezi că e mai bună pentru a-ți contura armonios privirea și a emana fericire pe tot parcursul sarcinii ca extensiile de gene fir cu fir?
De cele mai multe ori, te temi că adezivul folosit îți poate cauza diferite alergii, de aceea este testat înainte, însă nu este deloc o soluție agresivă. Ingredientul principal al acestuia este „cianoacrilat”, descoperit în 1942, în timpul celui de-al doilea război mondial. Pe atunci era folosit pentru a vindeca rănile soldaților. Deci, dacă era un medicament bun pentru aceștia, cu siguranță este inofensiv și pentru ochii tăi.
Recomandări pentru femeile însărcinate
Înainte să te decizi să îți pui extensii de gene fir cu fir cât ești însărcinată este important să cunoști unele aspecte. Din cauza schimbărilor hormonale, există toate șansele să se producă o dereglare atât al ciclului de regenerare al genelor naturale, cât și al părului, fie în timpul sarcinii, fie în perioada post natală.
Dacă nu ai încercat extensiile de gene fir cu fir până acum, dar ești tentată să o faci, când ești deja însărcinată, să știi că aplicarea îți este permisă pentru că acestea nu prezintă riscuri. Însă, recomandarea mea ar fi ca extensiile să fie aplicate după primul trimestru al sarcinii.
De asemenea, în cazul alăptării este exact aceeași situatie. Dacă ai purtat extensii până acum și nu ai avut nici o problemă, te poți bucura în continuare de multiplele beneficii ale acestora.
În final, dacă tocmai ai născut și simți nevoia de o schimbare, îți recomand să îți faci o programare după ce trece primul trimestru de alăptare.
Produse cosmetice de evitat pe parcursul unei sarcini
Dacă înainte să rămâi însărcinată te înțelegeai bine cu anumite produse de skincare și nu numai, în această perioadă organismul tău este mult mai sensibil și s-ar putea să nu le mai tolereze pe unele dintre ele. În continuare, ți-am făcut o listă cu ce ar trebui să eviți pe parcursul celor 9 luni de sarcină:
- Produsele de îngrijire pentru păr și procedurile executate asupra acestuia
Toți medicii îți interzic să mai mergi la salon pe perioada sarcinii pentru a-ți face „părul permanent”. Respectiva soluție de permanent conține anumite ingrediente nocive, care pot afecta destul de grav dezvoltarea fătului pentru că pot pătrunde foarte ușor în organismul acestuia prin placentă.
De asemenea, și peroxidul din diferitele produse folosite pentru decolorarea părului este interzis. Conform specialiștilor din domeniu, acesta este foarte dăunător pentru copilul tău din pântec pentru că îi poate provoca defecte asupra retinei.
- Produsele antirid sau antipigmentare, care conțin retinol
În primul trimestru de sarcină din ce în ce mai multe femei se confruntă cu acneea. Știu că soluția salvatoare o reprezintă multiudinea de creme din comerț, care promit să-ți curețe tenul și să-l facă ca înainte. Însă, toate acestea conțin ingrediente dăunătoare pentru bebeluș, precum retinol, deoarece îi pot declanșa malformații congenitale sau multe alte defecte la naștere.
- Acidul salicilic
Alt produs folosit pentru combaterea coșurilor și a tenului cu exces de sebum și tendință de îngrășare este acidul salicilic. Este destul de inofensiv în cantitatea minimă din cremele folosite pentru curățarea tenului, însă dacă se face abuz de el separat și acesta îți poate afecta viitorul copil.
- Produsele cosmetice cu SPF (factor de protecție solară)
Acestea se comercializează în două categorii: în produse care pot asigura protecția solară, adică cele pe bază de compuși chimici și cele protectoare fizice. Ambele tipuri se absorb în piele și trec de bariera placentei la făt. Cu toate acestea, cele mai dăunătoare pentru sarcină sunt cele care conțin oxibenzoat, din prima categorie, pe când produsele cu oxid de zinc sau oxid de titaniu, din cea de-a II-a, sunt inofensive pentru bebeluș.
Concluzie
Așadar, timp de 9 luni, cât ai titluratura de „femeie însărcinată”, ai parte de numeroase restricții, însă și tu meriți să fii frumoasă. Este posibil să treci simultan prin mai multe stări neexplicabile, iar moralul tău trebuie să fie susținut. Dacă la numeroase produse preferate de skincare trebuie să renunți, la extensiile de gene fir cu fir nu este cazul să o faci.
Pentru tine și pentru multe alte persoane aflate în situația ta, extensiile de gene fir cu fir vă reprezintă, pentru că sunt o parte din voi de înainte să planificați venirea unui copil. Acesta este „trucul”, care vă face să vă simțiți mai bine în pielea voastră, în perioada respectivă. Dacă extensiile nu sunt deloc dăunătoare sarcinii, atunci cine poate să vă interzică să vă faceți o programare la salonul Izzu Lashes?
Feel beautiful all day, everyday! Choose Izzu Lashes!
#IzzuLashes #ExtensiideGeneFircuFir#EyelashesExtensions #ExtensiinSarcină #pregnacylashes #produseinterziseinsarcina#EyelashTechnician #ExtensiideGeneIași #bebravebeyou #bebeautiful #Iași