Top 5 trenduri ale extensiilor de gene fir cu fir din 2020

Oct 12, 2020 | Blog

Din 1927,  de când Max Factor a creat primele extensii de gene false, sub forma unor benzi și până în prezent, în 2020, când oricine are acces la extensiile fir cu fir, această industrie este într-o continuă evoluție. În fiecare an celebritățile dau tonul unor noi tendințe, la care mai apoi râvnesc majoritatea femeilor. Acestea își doresc mereu să țină pasul cu moda, de aceea trebuie să fie la curent cu cele mai fresh trenduri.

Cele mai des întâlnite dorințe ale acestora în salonul meu Izzu Lashes și nu numai sunt: extensiile de gene cu volume adaptate fiecărei fizionomii, de la medii la foarte mari, o transparență minimă (aproape neobservabilă), linia perfectă sau imperfectă a vârfurilor extensiilor și intensitatea de la baza genelor.

Astăzi îți prezint un top 5 al celor mai căutate trenduri în materie de extensii de gene fr cu fir din ultima perioadă: Kim Kardashian, Eyeliner Effect, Blossom Effect,  Wet Look și Shadow Effect.

Kim Kardashian Look

Mai este cineva care încă nu a auzit de Kim Kardashian și de celebrele ei apariții mondene?
În urmă cu doi ani, aceasta și-a făcut apariția la un eveniment cu un nou stil de gene, care mai apoi a fost adoptat de multă lume din domeniu. Genele purtate de aceasta erau unele tip bandă, însă tehnicienii de extensii de gene s-au „încăpățânat” să recreeze efectul și pe genele fir cu fir, până când au reușit.

Caracteristica distinctivă a acestui stil de gene este că presupune aplicarea extensiilor pe straturi, adică de-a lungul setului principal de gene, se mai adaugă unele mai lungi și bine definite, cu vârfuri imperfecte, întrerupte, care dau un efect dezordonat.

Tehnica de volum de pe linia genelor este foarte importantă pentru că aceasta le face să pară mai dese și mai accentuate, dar fără să le încarce foarte mult.

Dacă îți dorești să ai și tu gene ca la Hollywood și te întrebi dacă  acest stil este potrivit pentru tine, trebuie să știi că efectul Kim Kardashian se adaptează foarțe ușor oricărui tip de ochi.

Este stilul perfect pe care îl poți încerca atunci când îți dorești ceva nou, cu care să te invidieze prietenele.

Aspecte tehnice despre efectul Kim Kardashian realizate de specialiștii din industria genelor

Rolul cel mai important pentru stilul Kim și nu numai îl joacă fizionomia feței și forma ochilor fiecărei persoane. În funcție de aceste aspecte trebuie să știi să alegi lungimile și curburile potrivite.

Tehnicile utilizate pentru acest efect de gene sunt numeroase și poate fi realizat atât prin tehnica clasică de Feathering, cât și prin tehnicile 2D-3D, dar mai ales prin tehnicile Russian Volume ca evantaiele create să fie pufoase și uniforme.

Așadar, pentru realizarea efectului Kim se vor amesteca curburile astfel încât pe straturile superioare să fie curbe accentuate și pe straturile inferioare curbe mai fine. În colțul intern se va opta pentru o curbă mai puțin accentuată, spre deosebire de colțul extern, unde se va utiliza o curbă mult mai accentuată.

Lungimele vor varia de la 4-16 mm ca diferența pe secțiuni să fie între 1-3 mm. De asemenea, razele genelor trebuie să fie întotdeauna mai lungi decât setul principal, cu 2-3 mm mai lungi pentru a fi mai vizibile.

Rezultatul final trebuie să lase un aspect natural, cu accente de umbră și lumină, în armonie cu restul feței și aspectul ei general, dar și să creeze impresia de lifting și o iluzie a unei linii ascendente.

Eyeliner Effect

Dacă ești o persoană care nu va renunța niciodată la eyeliner-ul ei preferat pentru că acesta îi creează look-ul senzual de cat eyes, atunci te voi face să te răzgândești! Cu ajutorul extensiilor de gene îți pot conferi chiar eu efectul de eyeliner.

Principala caracteristică a acestui stil de gene o reprezintă aplicarea unor vârfuri mai lungi de extensii la marginea pleoaplei, truc care îți va accentua privirea.

Așadar, dacă optezi pentru extensii de gene cu efect de eyeliner, vei avea parte de look-ul de cat eyes dis de dimineață, de înainte să-ți faci rutina ta zilnică de machiaj.

Blossom Effect – intensitate la baza și vârfuri imperfecte

Efectul blossom mai este numit și „genele „filate”, iar trendul a pornit tot de la Kim Kardashian.

Acesta este foarte asemănător cu cel de eyeliner, dar în loc de vârfuri mai lungi la margini, se folosesc vârfuri imperfecte, întrerupte cu raze lungi și evidențiate.Toate acestea îți conferă un aspect foarte natural, iar genele tale capătă un look de „imperfect-perfect”.

Wet Look

În primele 48 de ore de la aplicarea extensiilor de gene îți este interzis să le uzi, însă ce ai spune dacă aș putea crea chiar eu aspectul de gene umede sau „Wet Look”?

Acest stil a devenit popular prin 2019 și este foarte asemănător cu efectul Kim Kardashian sau cu cel de eyeliner, însă este și ușor diferit de acestea prin intensitatea și metoda sa de aplicare.

Wet Look este un stil de gene dramatice, creat prin utilizarea evantaielor cu volum mic, aproape închis, prin tehnicile 2-4D, însă totul depinde de starea genelor naturale.

Stilul este potrivit pentru toate tipurile de ochi și în special pentru persoanele care își doresc să încerce un efect mai intens. În același timp, te poți bucura de aceeași rezistență (ca la restul celor 3 stiluri anterioare), de la 5 până la 8 săptămâni.

Shadow Effect

Știai că dacă porți extensii de gene poți renunța la fardul de pleoape? Datorită tehnicii cu efecte de umbre sau „Shadow Effect” ochii tăi vor arăta ca și cum ar fi machiați cu culorile tale preferate, doar că acestea vor veni de la extensii și nu din paleta ta de machiaj.

Toată această tehnică constă în umplerea stratului de gene superior cu extensii colorate, în timp ce pe straturile inferioare sunt aplicate obișnuitele extensii negre.

În plus, la Izzu Lashes am adus în exclusivitate în Iași extensii de gene fluorescente pe diverse culori, potrivite pentru persoanele excentrice, cărora le place să iasă în evidență într-un mod impresionant.

Avantajul acestui efect este că genele pot fi mai vizibile și mai accentuate la lumina puternică, pe când într-una cu o intensitate mai mică, acestea sunt negre, fiind astfel potrivite și pentru zilele aglomerate de la serviciu.

Știu că ți-ai luat bucuroasă rămas bun de la mascara când ai ales extensiile, dar acum poți înlocui chiar și fardul de pleoape.

Concluzie

Indiferent că alegi să optezi pentru unul din cele 5 stiluri enumerate de mine anterior sau ai altul preferat, extensiile de gene (Izzu Lashes) îți vor conferi întotdeuana un aspect natural și elegant în fiecare zi, fără să mai fie nevoie să depui prea mult efort, cu aplicarea machiajul sau a altor produse de înfrumusețare ajutătoare.

#IzzuLashes #EyelashesExtensions #Kim KardashianLook #EyelinerEffect #WetLook  #ShadowEffect #EyelashTechnician #bebravebeyou #bebeautiful #Iași

Primește ofertele noastre direct in inbox!

Abonează-te la newsletter-ul nostru și ocazional vei primi oferte și noutăți.

Te-ai abonat cu success! Îți mulțumim!