Ana-Maria Marcu

Lash-Stilist & Make-up Artist

Numele meu este Ana-Maria Marcu, iar la vârsta de 17 ani am făcut primii mei pași în domeniul înfrumusețării prin două cursuri: cel de machiaj și cel de tehnician de gene. Ele mi-au arătat că sfera de activitate în care vreau să profesez este domeniul beauty, iar pe lângă foarte multă muncă am depus multă ambiție și pasiune. Vârsta fragedă nu m-a împiedicat să-mi continui studiile universitare ca specialist în comunicare și chiar pe cele particulare pentru a fi și un bun antreprenor. În acest mod am ajuns astăzi să mă pot numi fondatoarea Izzu Lashes, un salon de înfrumusețare, cosmetică și îngijire personală din Iași, specializat pe extensii de gene fir cu fir.

Cum întotdeauna cea mai valoaroasă investiție este cea în tine, pe lângă numeroasele certificări și titluri de tehnician de gene pe care le-am obținut de-a lungul anilor, îmi alimentez mereu setea de cunoaștere, astfel încât sunt întotdeauna la curent cu cele mai noi trenduri și informații din domeniul înfrumusețării.

Acum sunt de neoprit și merg mereu la diferite cursuri, masterclass-uri, workshop-uri și diverse webinarii. Aici am întâlnit cei mai buni și cei mai exigenți profesioniști, care mă inspiră permanent să ofer clienților 110% și alături de care am reușit să învăț și să perfecționez cele mai eficiente tehnici. Aceste experiențe au reușit să-mi ofere succesul celor mai rezistente lucrări, iar astăzi mă prezint în fața ta, pregătită pentru cele mai dificile provocări.

Pot spune că povestea mea este asemănătoare cu zicala:

„Niciodată o mare liniștită nu va face un marinar dibaci”.

Toate experiențele menționate m-au format și mi-au dat încredere în mine ca la doar 18 ani, în 2016 să pot începe propriul business. Astfel a luat ființă Izzu Lashes, pe care l-am creat deoarece cred cu tărie că: fiecare femeie trebuie să se simtă frumoasă și încrezătoare zilnic, fără a depune prea mult efort.


———–

Viziune – Descoperă ceea ce te definește și fii cea mai bună versiune a ta!

Consider că frumusețea vine din încredere, iar acesta este cel mai bun „produs” pe care îl pot oferi, unul original, care îți va schimba complet fizionomia și te va face să ai un aspect radiant.


———–

Valori – Alege calitatea alături de sănătatea fără riscuri!

Seriozitatea · Promptitudinea ·Rafinamentul · Eficiența · Cercetarea · Siguranța și Sănătatea · Accesibilitatea · Lucrul în echipă


———–

Misiune – Îndrăznește să fii frumoasă!

Misiunea mea este să mă ridic, prin ceea ce fac zi de zi, la înălțimea așteptărilor clientelor, colegilor și partenerilor mei. Serviciile Izzu Lashes sunt etalonul bunăstării femeilor, prin calitate, diversitate și creativitate.

Viziune – Descoperă ceea ce te definește și fii cea mai bună versiune a ta!

„Feel beautiful, all day, everyday!”

Susțin că așa cum fiecare persoană este unică în felul ei, astfel ar trebui să fie și fiecare lucrare realizată, una personalizată, care să te reprezinte.

Consider că frumusețea vine din încredere, iar acesta este cel mai bun „produs” pe care îl pot oferi, unul original, care îți va schimba complet fizionomia și te va face să ai un aspect radiant.

Indiferent de vârstă sau eveniment, fiecare femeie merită să intre în posesia acestui „antidot” contra grijilor și neliniștilor din viață cotidiană, care uneori pot fi copleșitoare. Cu puțin ajutor din partea serviciilor Izzu Lashes, schimbarea pe care ți-o dorești este doar la o programare distanță:

 • Extensiile de gene fir cu fir (volum 2D, 3D, 4D), cu ajutorul cărora pot remodela, contura privirea sau corecta asimetriile ochilor.

Iubesc extensiile și faptul că acestea nu creează nici un disconfort, nici în timpul aplicării, nici pe parcursul purtării și au o rezistență impresionantă de până la 8 săptămâni.

 • Laminarea de gene, tratamentul prin care genele nu doar că se îngroașă, pigmentează și se curbează, ci se și regenerează mai repede și devin mult mai sănătoase. Toate acestea se datorează tratamentului minune „Vitamin Lash Botox” cu 14 ingrediente funcționale precum: ulei de jojoba, de argan sau de ricin, vitamina A, pantenol B5 (cel care întărește și hrănește țesutul), acid hialuronic (cel care oferă luciul), keratină etc. Mai pe scurt, laminarea este precum o mascara semipermanentă, care îți conferă o privire mai intensă și este alegerea ideală pentru un aspect natural.
 • Machiajul profesional, care va rezista în cele mai extreme condiții și te va face să strălucești la orice eveniment.

De asemenea, la Izzu Lashes vei regăsi și:

 • Aplicări de extensii maro, care sunt preferate în special de femeile blonde care își doresc un aspect cât mai natural;
 • Extensii de gene colorate sub diverse styling-uri;
 • Aplicări de accesorii pe extensiile de gene precum pietricelele swarovski;
 • Extensii fluorescente, cel mai nou serviciu Izzu, adus în exclusivitate în Iași pentru persoanele excentrice, cărora le place să iasă în evidență într-un mod impresionant.

 

Toate aceste tipuri de extensii pot fi găsite în diferite, grosimi, mărimi și curburi, pentru a realiza o lucrare perfectă oricărui tip de femeie.

De asemenea, datorită tehnicii mele „carte deschisă”, care presupune lucrarea minuțioasă și simultană la ambii ochi, te vei bucura de un timp redus de așteptare și de un rezultat 100% complet și impecabil.

Valori – Alege calitatea alături de sănătatea fără riscuri!

Seriozitatea; Promptitudinea; Rafinamentul; Eficiența; Cercetarea; Siguranța și Sănătatea; Accesibilitatea; Lucrul în echipă

Aceste valori sunt un mod de viață pentru mine, de aceea am încredere că dacă voi rămâne fidelă acestora și pe viitor, atunci voi fi cea mai potrivită alegere pentru fiecare dintre clienții și colaboratorii mei.

Știai că „iz” înseamnă „miros deosebit, specific, aromă particulară”?  Într-un cuvânt „unicat”. Astfel, „Izzu” este un concept unic, iar valorile după care se ghidează sunt:

 • Seriozitatea: să fii un om serios pentru mine înseamnă să fii un om asumat. Asociez această valoare cu profesionalismul, iar acesta se antrenează în timp. Sunt sigură pe forțele proprii și pe ceea ce pot oferi, iar pe primul loc situez întotdeauna persoana din fața mea. Consider că această valoare mai are o calitate și anume ceea de a apropia oamenii.
 • Promptitudinea: timpul este valoros pentru fiecare dintre noi, astfel încât toate serviciile pe care le realizez durează între 1:30 h și maximum 2:30 h. Fie că vorbim de o aplicare de extensii, laminare sau machiaj, pentru toate acestea lucrez foarte rapid, sigur și întotdeauna reușesc să-mi organizez bine agenda întrucât programările să nu se suprapună.
 • Rafinamentul: nicio acțiune pe care o realizez în timpul procesului de aplicare al extensiilor sau al celui de laminare nu îți va provoca durere. Lucrez subtil și cu mare grijă, astfel încât uneori te relaxezi atât de tare și „rișți” să adormi. Însă, când te vei trezi din „somnul de frumusețe”, vei observa imediat schimbarea pe care ți-o doreai.
 • Eficiența: lucrez minuțios și simultan la ambii ochi și sunt întotdeauna concentră la ceea ce fac. Chiar am intitulat aceasă tehnică „carte deschisă”. Ironic, nu? Trebuie să ai ochii închiși în timpul procedurilor, însă datorită acesteia te vei bucura de un timp redus de așteptare. De asemenea, datorită celor două perne speciale pe care vei sta, cea pentru gât și cea ortopedică pentru picioare, gradul de confort se va amplifica.
 • Cercetarea: îmi fixez obiective ce vizează progresul, mă inspir din cele mai noi trenduri și sunt la curent cu toate tendințele momentului în materie de frumusețe. De asemenea, mereu testez și lucrez doar cu produse profesionale pentru a realiza servicii de cea mai înaltă calitate.
 • Siguranța și sănătatea: atât siguranța și sănătatea mea, cât și cea a clientelor mele este pe primul loc astfel încât, încă de la început am impus norme de igienă și prevenție stricte, care s-au amplificat din 15 mai 2020, odată cu pandemia cauzată de COVID-19. În fiecare zi atât instrumentarul folosit, cât și întreaga suprafață de lucru sunt dezinfectate cu lampă UVC bactericidă germicidă. De asemenea, dezinfectarea și aerisirea încăperii se realizează și după fiecare clientă în parte.
 • Accesibilitatea: preturile salonului sunt variabile, în funcție de serviciul pentru care optezi. La extensiile de gene volumul (2D, 3D ,4D) este cel care face diferența de preț. În schimb orice tehnică sau styling pentru care optezi nu are tarif separat. Locația este foarte ușor de găsit în Iași, aflându-se la bulevardul principal al cartierului Tătărași, iar în apropiere sunt două stații de tramvai și autobuz.
 • Lucrul în echipă: de-a lungul timpului am realizat mai multe colaborări cu diverse companii din domeniul medical și cel al înfrumusețării pentru a te putea consilia în alegerea celor mai calitative servicii. La rândul meu, m-am bucurat de experiențe minunate și sunt entuziasmată să le împart cu tine.

Misiune – Îndrăznește să fii frumoasă!

Misiunea mea este să mă ridic prin ceea ce fac zi de zi la înălțimea așteptărilor clientelor, colegilor și partenerilor mei. Serviciile Izzu Lashes sunt etalonul bunăstării femeilor prin calitate, diversitate și creativitate.

La Izzu Lahes tu și sănătatea ta sunteți pe primul loc. Mereu vei avea parte de o atenție deosebită din partea mea, de o atmosfera relaxantă și de consiliere permanentă înainte și după fiecare serviciu realizat, pentru a afla exact care sunt indicațiile și contraindicațiile cele mai potrivite pentru tine.

Izzu Lashes te provoacă și pe tine să îndrăznești să te descoperi!

Cu drag, prietena ta, Izzu Ana.

Certificări

Primește ofertele noastre direct in inbox!

Abonează-te la newsletter-ul nostru și ocazional vei primi oferte și noutăți.

Te-ai abonat cu success! Îți mulțumim!